Uniquelle ásványvízek

pH 9.3 Lógos Víz

Természetes küzdelem az elsavasodás ellen

Lugos_1_5 Szeretne tenni valamit szervezete elsavasodása ellen? Ég a gyomra? Nincs rendben a bélmüködése? Netán lúgosító diétába kezdett? Fogyassza Ón is a VitalQuelle lúgos vizét! Napjainkban az emberek többségét a rohanó életmód, kevés mozgás, helytelen táplálkozás, túlzott stressz jellemzi. Ezek hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezet lassan, de biztosan elsavasodik. Az elsavasodott szervezetben viszont romlanak a vér áramlási jellemzöi, romlik a sejtek oxigén- és tápanyagellátása, és számtalan betegség kialakulhat. Klinikai tapasztalatok azt bizonyítják, hogy pH=9 felett a lúgos víz alkalmas terápiás célokra. A VitalQuelle lúgos víz pH értéke 9,3 - 2%. A VitalQuelle lúgos víz normalizálhatja a túlsavasodott szervezet pH értékét és a bélmúkódést, mérsékelheti a túlzott gyomorsat, segíthet az optimális testsúly elérésében és a magas vércukorszint csökkentésében. A VitalQuelle ionizált lúgos vizében lévó elektronok segítik lekötni a nehézfémeket, vírusokat, baktériumokat, penészgombákat, semlegesítik az ártalmas rothadási folyamatokat.

Kiszerelés ár (netto) ár (bruttó)
0,5 l
192 Ft
240 Ft
1,5 l
224 Ft
280 Ft
19 l
2320 Ft
2900 Ft

VitalQuelle Oxigén

Természetes küzdelem az elsavasodás ellen

oxigen Oxigén nélkül nincs élet, még szervezetünk és, sejtjeink számára sem. Biztosítson ezért szervezetének elégséges oxigént. Próbálja ki és fogyassza rendszeresen a VitalQuelle oxigénes vizét, mely helyreállítja a sejtek egészséges oxigénszintjét. A VitalQuelle Oxigén 10-szer több oxigént tartalmaz, mint a csapvíz. Italunk hatását úgy fejti ki, hogy gyorsan megszünteti a vér és a szervek oxigénhiányát, ezáltal csökkenti, oldja a fizikai és szellemi fáradtságot, enyhíti a keringési és emésztési zavarokat. A VitalQuelle Oxigén korunk stresszes, mozgáshiányos életmódot folytató emberének fontos, egészségének megörzésében. Az oxigén többek között segít a sejtek felújításában, a gyorsabb gyógyulásban, a krónikus fáradtságérzet leküzdésében, emellett csillapítja a fájdalmat, méregtelenít, és támogatja a szervezet öngyógyító képességét. Kiemelten ajánljuk sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzö embereknek, sokat mozgó gyerekeknek, keringési vagy rákos megbetegedésben szenvedöknek.

Kiszerelés ár (netto) ár (bruttó)
0,5 l
192 Ft
240 Ft
1,5 l
224 Ft
280 Ft
19 l
2320 Ft
2900 Ft

UniQuelle ásványvizek

Minden csepje felüdülés

oxigen Az UniQuelle a Pannon korból származó, a vasszilvágyon kitermelt és palackozott természetes lúgos (pH=7,8) ásványvíz, amely szomjoltó hatással, közepes ásványianyag-tartalommal (700 mg/l) és alacsony nátriumtartalommal (17,8 mg/l) rendelkezik. Frissít, kellemes ásványvíz, amelyhez kizárólag a szénsavas hatás eléráse érdekében esetleg szén-dioxidot adagolnak. Ez az ásványvízcsalád (szénsavmentes, enyhe és szénsavval dúsított) hozzájárulhat a szervezet hidratálásához, illetve ahhoz, hogy a folyadékbevitellel megívjuk magunkat a dehidratizáció káros hatásától. Fogyasszunk tehát nap mint nap olyan folyadékot, amely tartalmazza a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat! Ezeket tartalmazzák az UniQuelle ásványvizek.

Kiszerelés Ár (netto) Ár (bruttó)
0,5 l
84 Ft
105 Ft
1,5 l
88 Ft
110 Ft
19 l
1200 Ft
1500 Ft

VitalQuelle Q10

örökös frissesség és fiatalosság az aktív hétköznapokra

oxigen Úgy érzi, állandóan kimerült, kevés az energiája és szüksége van egy kis megfiatalodásra? A természetes, mindennapi megoldás minderre: a VitalQuelle Q10 ital. A VitalQuelle Q10 ital természetes Q10 koenzim-forrás, amelyet az élet mozgatórugójának is neveznek, lassítja az öregedési folyamatokat, bizonyítottan erõsíti az immunrendszert és vitalizál. A Q10 koenzimet sikeresen alkalmazzák szív- és fogbetegségek, magas vérnyomás és cukorbetegség, allergia és légúti megbetegedések és számtalan más kór kezelésében. Italunkban a Q10 koenzim vízoldékony formában van jelen, így hatóanyaga közvetlenül szívódik fel, és jut el a sejtekhez. A Q10 pótolhatatlan a tápanyagok energiává alakításában, segítségével mindig aktív maradhat, tele fiatalos lendülettel. Gyõzze le a kimerültséget, kerülje el a betegségeket a VitalQuelle Q10 itallal! Fogyassza rendszeresen, naponta 6-8 pohárral, és élvezze jótékony hatésait!

Kiszerelés ár (netto) ár (bruttó)
0,5 l
392 Ft
490 Ft
1,5 l
400 Ft
500 Ft